Reviews van gebruikers

Here you can read the experiences and stories of people who have ordered and taken our poo pills.

Ben
DF7

Geweldige ervaring – Marco was extreem behulpzaam, de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt in een online winkel. En het allerbelangrijkste: de FMT heeft mij zeker geholpen met mijn gezondheidsproblemen.

Jasper
DF3

15 jaar geleden, toen ik een lange tijd in het buitenland verbleef, heb ik zonder erbij na te denken meerdere antibioticakuren achter elkaar gekregen. In sommige landen worden deze nogal snel voorgeschreven. Kort na mijn terugkeer naar Nederland begon ik langzaam symptomen te ontwikkelen, zoals het niet meer kunnen verdragen van melk, gluten, gist en… Lees verder »

Chris
DF5

Marco was erg behulpzaam en vriendelijk gedurende het hele proces. Ik kwam helemaal van Canada over naar Nederland en was een beetje gehaast om het te doen. Marco bracht het zelf de volgende dag en bleef bij mij terwijl ik de capsules innam. Hij gaf ook advies hoe mijn levensstijl aan te passen om de… Lees verder »

Sas Hof
DF5

Nadat ik op vakantie in de tropen een voedselvergiftiging had opgelopen begonnen bij mij de darmklachten. Een opgeblazen gevoel, haaruitval, vermoeidheid en later gewichtsverlies. Via de huisarts bij verschillende MDL-artsen terechtgekomen die mij niet konden helpen en geen oorzaak konden vinden. Ik kreeg te horen dat het PDS was en er mee moest leren leven.… Lees verder »

Peter
DF5

Ten eerste wil ik zeggen dat ik het contact met Marco (eigenaar) als er prettig heb ervaren. Hij neemt echt de tijd voor je. Ik heb 1x DF5 genomen. Mijn klachten waren winderigheid en ik ben gevoelig voor gluten en melk. Ik merk nu dat ik veel minder winden laat en ik kan de gluten… Lees verder »

Frederik (Denemarken)
DF3

Mijn oprechte dank aan jou! (Marco en donateur). Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben dat ik eindelijk een normaal leven kan leiden. Ik heb nu ongeveer 6 jaar last van PDS, met ELKE dag 3-15 losse stoelgang, vaak ook met slijm. De dag dat ik de 24 FMT-capsules innam, voelde ik onmiddellijk een… Lees verder »

Caitlin (UK)
DF3

Marco is erg behulpzaam, eerlijk, informatief, reageert op e-mails en nam de tijd om met mij te praten aan de telefoon. De capsules, verpakking en instructies arriveerden zoals beschreven. Ik ben 48 en heb vanaf mijn kindertijd dagelijks last gehad van darmproblemen: buikpijn, een opgeblazen gevoel en uitzetting, verstopping, krampen, angst en soms diarree. Bij… Lees verder »

Anoniem
DF3

Door veel antibioticakuren en gezondheids problemen had ik veel darmklachten. Ik had hier al een aantal jaren last van en had geen idee hoe het probleem op te lossen. Van alles geprobeerd. Ongeveer 2 maanden geleden heb ik de capsules ingenomen. Na een aantal dagen merkte ik verbetering en na een aantal weken waren al… Lees verder »

Sanne
DF3

Al een leven lang heb ik last van allergieën, eczeem, histamine-intolerantie en prikkelbare darm syndroom. Na veel research weet ik dat dit samenhangt met mijn microbioom, en was ik klaar om FMT te proberen. Ik durfde het in eerste instantie niet goed aan, omdat ik een gevaarlijke notenallergie heb. Marco was enorm behulpzaam aan de… Lees verder »

Bethan Phipps
Darmflora 3

Dit jaar werd bij mij Colitis Ulcerosa vastgesteld. De afgelopen 5 maanden heb ik last gehad van een opvlamming die me pijnlijke krampen, bloed en slijm in mijn ontlasting bezorgde, met ongeveer 15 keer naar de wc per dag en weinig tot geen energie. Ik volgde tot en met dit hele proces een colitisdieet, waarbij… Lees verder »

Theodoros Z.
DF3

Ik heb de DF3 ontvangen waarvan ik denk dat ze me heeft geholpen, maar ik heb waarschijnlijk meer transplantaties nodig. Bij mij ging alles goed, geen bijwerkingen. Marco is ook erg behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen met zorg. Sterk aanbevolen!

Mike (Germany)
Darmflora 3

Marco is een van de grootste en beste mensen, hij luisterde naar me, begreep mijn probleem en hielp me. Ik realiseerde me al snel dat het hem niet om het geld gaat, maar om het helpen van mensen. Ik ben hem erg dankbaar. We hebben verschillende dispensers op mij geprobeerd en het is verbeterd. daarvoor… Lees verder »

Andrea
DF3

Het vloeibare goud! Al ruim vijf jaar heb ik een vorm van PDS die gerelateerd is aan histamine/ mestcel klachten. Chronische darmklachten en haast niets kunnen eten zonder er last van te krijgen. Eindeloos het een na het andere dieet, supplementen en medicatie, niets zorgde voor blijvende verbetering en steeds minder kwaliteit van leven. Vroeger veel… Lees verder »

Ron
DF2

Uit testen bleek dat ik geen Akkermansia bacteriën had. Door de klysma’s merkte ik binnen 2 weken effect. Diarree verdween en mijn buik werd rustiger. Uit nieuwe testen bleek dat ik nu wel de Akkermansia bacterie heb! Ik zit nu ook veel beter in mijn vel en voel me niet meer depressief. Marco heeft oprecht het… Lees verder »

Thiago
DF1/DF2

Ik kreeg de diagnose Colitis ulcerosa toen ik 12 was, ik wist niet wat ons te wachten stond, ik had zoveel buikpijn dat ik bijna van flauw viel. Ik kreeg medicatie dat was top voor 1 jaar, daarna kon ik niet naar school want ik moest wel 16 x naar toilet. Mijn tante en mijn… Lees verder »

Christian (Germany)
DF2

Ik ben Christian, een 26-jarige man met darmproblemen zoals diarree, een opgeblazen gevoel en darmontstekingen sinds 10 jaar. Sinds ongeveer 4-5 jaar heb ik brainfrog en cfs. Ik gebruikte fmts van gezonde-darmflora.nl DF2 (Enterotype Bacteroides) omdat er geen medicijn is dat me eerder heeft geholpen. Nadat ik een paar dagen later de fmt had gedaan, voelde ik… Lees verder »

Sarah (USA)
DF2

Mijn ervaring met Gezonde Darmflora was uitstekend. Het bedrijf biedt een hoge kwaliteit klantenservice, al mijn vragen werden snel beantwoord en als een eerste keer FMT gebruiker voelde ik me zeer goed verzorgd tijdens het hele proces. Ik ervoer onmiddellijk positieve effecten na de eerste FMT dosis – geweldig humeur, betere hersenfunctie, spijsvertering sterk verbeterd… Lees verder »

Diana Pisarenko (USA)
DF2

Ik heb merkbare voordelen gehad sinds dag twee. Mijn eetlust is toegenomen (in het verleden worstelde ik met een opgeblazen gevoel en voelde me vol na een paar happen van een maaltijd) en ik was in staat om een paar voedingsmiddelen toe te voegen die ik eerder niet kon eten, mijn stemmingswisselingen zijn een stuk… Lees verder »

Bas
Darmflora 1

In 2021 heb ik twee keer een transplantatie gedaan met de capsules, vanwege hevige darmklachten, die na een antibioticakuur van 30 dagen in 2010 waren ontstaan. Het bestel- en leverproces ging allebei erg soepel. De capsules kwamen op afgesproken tijdstip binnen en waren zeer hygiënisch verpakt in droogijs. Vanwege zeer strenge eisen van donor, had… Lees verder »

Ric
Darmflora 1

Mijn naam is Ric en ik ben zelfstandig ondernemer. Begin jaren ’90 heb ik buiktyfus gehad. Daarna zijn mijn darmen altijd gevoelig geweest. De laatste 4 jaar is dit echter veel verslechterd waardoor ik sociaal gezien, alles met eten steeds meer uit de weg begon te gaan. Altijd veel kramp, lucht en altijd zachte ontlasting,… Lees verder »

Lisa

Ik ben een vrouw van 41 en heb geruime tijd klachten gehad van verschillende aard. Jarenlang had ik buikpijn, altijd gesitueerd op 1 plek, links ter hoogte van mijn navel (de plek waar je dikke darm een kronkel maakt). Het begon met buikpijn op die specifieke plek als ik te veel olijfolie had gebruikt bij… Lees verder »

Elly de Jong

In 2015 las ik in het Haarlems Dagblad een verhaal van Marco Kleijn over zijn poeptransplantatie. Ik was direct geïnteresseerd omdat ik al bijna 40 jaar last had van buikpijn met een opgezwollen buik, en van alles had geprobeerd om daar vanaf te komen. Ik was ook altijd moe, vooral als ik opstond. Reageren was… Lees verder »

Martin

Van jongs af aan kampte ik al met PDS (prikkelbaar darm syndroom). Ik kon veel voedingstoffen slecht verdragen waaronder, kruiden, specerijen, zuivelproducten en vlees en koolhydraat rijke voeding zoals aardappelen en pasta’s. Via een tip van een vriendin kwam ik in aanraking met de transplantatie techniek van Marco, na een afspraak kon ik binnen enkele weken… Lees verder »

Els van Leeuwen
Donor 'vegetarisch'

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik de poeppillen geleverd door Marco Kleijn heb geslikt. Wat me overigens erg meeviel, het klinkt vies maar dat is het niet… Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, mijn darmflora is er zoveel beter aan toe! Voor de pillen had ik te vaak last… Lees verder »

Anoniem
DF3

Ik heb 4 weken geleden 1 dosis capsules geconsumeerd en ik ben gestaag verbeterd naarmate de tijd verstreek. De frequentie en sterkte van buikpijn en diarree is afgenomen en ik heb verbetering in mijn immuniteit gezien. Ik heb gelezen dat het 6 tot 12 weken duurt voordat de nieuwe bacteriën zich volledig hebben ontwikkeld, dus… Lees verder »

Els
DF3

Ik heb al jaren buikklachten, te snelle stoelgang, vaak naar toilet met vaak dunne ontlasting. Ik heb ook veel last van slapeloosheid. Na onderzoek bleek ik veel te weinig melatonine aan te maken. (dit wordt gemaakt van serotonine, dat in de darmen wordt geproduceerd). Ik heb in het verleden geregeld antibiotica gehad en in 2013… Lees verder »

Anoniem
Darmflora ‘Vegetarisch’

Het leek een positief effect te hebben.

Ria Wagenaar
Darmflora 3

Helaas heeft het voor mij niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Priscilla
Darmflora 1

Ik geloof in het effect van zgn poeptransplantatie, hoewel ik zelf geen heel overtuigend effect heb bemerkt. Ik vond het de moeite waard om een keer te proberen. Helaas heb ik geen geld meer om het nog een keer te bestellen of een andere donor te proberen. Ik vind het wel heel fijn dat de… Lees verder »

Guido
Darmflora 1

Na jaren van darmproblemen (PDS en parasieten) en veel dingen te hebben geprobeerd (huisarts, internist, dietist etc.) kwam ik op de website van Gezonde Darmflora terecht. Mede dankzij antibioticakuren om de parasieten (tevergeefs) uit te roeien was mijn darmbioom flink uit balans. Sinds de inname van de poepcapsules, nu 4 weken geleden, merk ik op… Lees verder »

Annelies Goedbloed
Darmflora 1

HOOPVOL. Op woensdag 10 maart 2021 krijg ik samen met mijn zoon FMT tussen 11 en 12 uur. Die dag kan ik ‘weggooien’. De moeheid overheerst. Ik kom nergens aan toe. Ik besluit om al mijn afspraken van mijn agenda te schrappen en met een kop thee en een dekentje, Netflix aan te zetten. Aan… Lees verder »

Hülya
Donor 'vegetarisch'

Ik ken Marco van vroeger, van de tijd dat ik nog gezond en zorgeloos door het leven ging!! Avonden lang stappen, eten en drinken waar ik maar zin in had! Na jaren kruisde onze paden elkaar weer en we raakte aan de praat. Ik vertelde hem over mijn gezondheidsproblemen, voornamelijk vermoeidheid, buikpijn van ’s ochtends… Lees verder »

Amanda
Df3

Ik heb beide donoren geprobeerd. Heb helaas geen verschil gevoeld of gezien in mijn gezondheidsproblemen. Maar ik heb ook een hoop antibiotica gebruikt in mijn leven. Dat speelt waarschijnlijk een rol.  

Loessie
Darmflora 3

Natuurlijk was ik alert, wat betreft online oplichting en misleidende reclame. Maar de nood was zo hoog (ik heb veel darm gerelateerde klachten), dat ik toch de gok waagde en een dosering bestelde, mede omdat Marco al snel de twijfel wegnam door zijn eerlijke en open contact met mij. Vervolgens was ik bang voor een… Lees verder »

Wim Backhaus
Darmflora 1

Helaas geen enkele verbetering van mijn klachten. ☹️

N huydts
Darmflora 1

Helaas geen enkel effect gehad van de pillen. Nu 3 weken geleden ingenomen.