Verzending en levering

Verzending binnen Nederland:

Elke maandagmiddag worden de openstaande bestellingen ingepakt en verzendklaar gemaakt.

Wij brengen zelf de pakketen naar een sorteercentrum van DHL. De volgende ochtend wordt je bestelling voor 12.00u geleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging. Er zit genoeg droogijs in de 30x30x30 eps doos om op donderdag de transplantatie te doen.

Verzending naar EU en landen buiten de EU:

De bestellingen voor de EU worden op maandagmiddag door ons naar Schiphol gebracht. Voor de EU werken wij samen met FedEx. Wij versturen in een 40x30x35 eps doos. De bezorgdag in de eu is over het algemeen binnen 1 of 2 dagen. Buiten de EU 2 tot 3 dagen.

Levering:

Via de mail (met daarin ook een trackings nummer) kan je je pakket volgen. In de kartonnen doos tref je een EPS box geseald met onze tape. Lees eerst de brief en de instructies rondom droogijs goed door. Deze EPS doos is gevuld met droogijs om de capsules goed op temperatuur te houden (-79 graden). Droogijs verliest 15% van zijn volume in 24 uur.

Retourneren:

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Mocht ons product niet in goede staat afgeleverd worden dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je het openen van verzenddoos en EPS-doos te filmen of direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden.

E-mail

Je kunt contact opnemen via ons contactformulier of per e-mail via info[@]gezonde-darmflora.nl.

Telefoon

Op maandag t/m woensdag zijn wij telefonisch te bereiken tussen 12.00u en 14.00u, op het nummer 06-22226118.