Verzending en levering

Verzending binnen Nederland:

Elke maandagmiddag worden de openstaande bestellingen ingepakt en verzendklaar gemaakt.

DOE HET ZELF PAKKETTEN worden op deze dag afgeleverd bij een post verzendpunt in een verzenddoos 25x20x10 cm.

FMT: De koerier komt elke maandagmiddag om 16.00 uur  de pakketen ophalen. De volgende ochtend wordt je bestelling voor 12.00u geleverd. Bestel je een groter pakket dan kan je de capsules een dag langer (in de gesloten EPS doos)  bewaren en de transplantatie op vrijdag of zelfs zaterdag dag doen. (bestel dan een grotere EPS doos) Wij werken samen met DHL.

EPS dozen FMT:

Grootte Bewaartijd Prijs Maximale inhoud
Klein 24 uur € 0,- 1x capsules
Normaal 48 uur € 35,- 3x capsules
Groot 72+ uur € 70,- 9x capsules
6x spuiten
Combinatie 1-6 capsules en 1-6 spuiten

Verzending naar EU:

Voor de EU vragen wij een toeslag. Ook de bestellingen voor de EU worden op maandag verzendklaar gemaakt. Voor de EU werken wij samen met FedEx.

Levering:

Via de mail (met daarin ook een trackings nummer) kan je je pakket volgen. In de kartonnen doos tref je een EPS box geseald met onze tape. Lees eerst de brief en de instructies rondom droogijs goed door. Deze EPS doos is gevuld met droogijs om de capsules goed op temperatuur te houden (-79 graden). Droogijs verliest 10% van zijn volume in 24 uur.

Retourneren:

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Mocht ons product niet in goede staat afgeleverd worden dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je het openen van verzenddoos en EPS-doos te filmen of direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden.

E-mail

Je kunt contact opnemen via ons contactformulier of per e-mail via info[@]gezonde-darmflora.nl.

Telefoon

Op maandag t/m woensdag zijn wij telefonisch te bereiken tussen 12.00u en 14.00u, op het nummer 06-22226118.