Word jij onze nieuwe donor?

Fijn dat je de moeite neemt om deze bladzijde te lezen. Wij hopen dat jij die ideale persoon bent die wij zoeken of dat jij die ideale donor kent!

Bij ons hoef je geen geld, nier, hart of long te doneren. Wij vragen iets wat je elke dag doorspoelt! En dat is zonde als je tot de 2% van de mensheid behoort die een gezonde darmflora heeft. Je kan namelijk een groot deel van die andere 98% van de mensen helpen om ook een gezonde darmflora te krijgen.

Wij vragen niet eens om het te doneren, wij geven jou een ruime vergoeding voor je tijd, inzet en voor jouw dagelijkse stoelgang! En voor de rekenaars onder ons, een gezonde darmflora betekent dat je 1 en heel soms 2 keer per dag een grote boodschap moet doen.

Een ideale donor is iemand die: Goed voor zijn lichaam zorgt en opgewekt door zijn stabiele leven gaat, zelden ziek is, nog nooit of zelden antibiotica heeft gebruikt, heeft ook binnen de familie geen darmflora gerelateerde ziektes, eet en drinkt gezond. Rookt niet, drinkt geen alcohol en gebruikt geen medicijnen of drugs, heeft een snelle stofwisseling, is verzorgd, is het afgelopen half jaar niet in risicogebieden geweest en heeft in die periode geen tatoeage gezet, beweegt voldoende en pakt op de juiste momenten zijn rust.

Hoe werkt het doneren?

Onze locatie is in Hillegom (bollenstreek) en er word van jou gevraagd om bij ons op locatie te doneren. Woon je in de buurt dan mag je ook thuis de feces opvangen als je het daarna direct komt langs brengen. Heb je geen rijbewijs of tijd om het te brengen? Dan halen wij je donatie thuis op. Het is noodzakelijk dat de feces binnen 2 uur verwerkt zijn in de capsules. De testen die je hebt gehad zijn officieel 2 maanden geldig, wij testen na een maand alweer je feces en elke 2 maanden je bloed. Zijn de resultaten van jouw darmflora goed bij de ontvangers, dan kan je bij ons blijven doneren zolang je goedgekeurd blijft. Daarnaast is het belangrijk dat je je gezonde levensstijl aanhoudt tijdens de donatie en ons eerlijk op de hoogte houdt van je lichamelijk en geestelijke toestand. De dagelijkse vergoeding is afhankelijk van het gewicht. Maar wat je nu nog elke dag doorspoelt levert gemiddeld 50 euro op!

-NIEUW-  

Woon jij verder weg, of misschien wel ergens anders in Europa? Dan krijg je een korte opleiding in het proces ‘van feces naar capsules’. Er wordt in jouw leefomgeving een hygiënische ruimte gecreëerd en wij voorzien jou van de benodigde spullen. In de praktijk betekent dit dat je direct na je toiletbezoek aan de slag gaat om de capsules te maken. Jouw dagelijkse vergoeding wordt dan verdubbeld! Dit dagelijkse proces neemt, voor een geoefend persoon, een uur in beslag. Dit proces dient binnen twee uur te zijn voltooid!

Leeftijd 10-40 jaar

Herken jij jezelf hierin? Of ken jij iemand die aan dit ideale plaatje voldoet?

Mail ons! info@gezonde-darmflora.nl 

Waarvoor wordt het gebruikt?

Als jij door de selectie bent gekomen dan kunnen wij jouw ontlasting dagelijks gebruiken. Na jouw donatie (bij voorkeur op locatie) worden je feces direct vermengt, gezeefd en verwerkt in onze maagsapresistente capsules. Daarna gaan ze onze laboratoriumvriezer in en worden ze bij – 80 graden bewaard. Mensen die problemen hebben door een ongezonde/verstoorde darmflora kunnen na het innemen van de capsules de balans in de darmflora herstellen waarna het immuunsysteem langzaam aan hersteld, en de problemen kunnen verdwijnen. Dit kunnen mensen zijn met kleinere klachten maar ook zeer ernstige.

Eigenlijk alle ‘darmflora gerelateerde’ klachten. En dat zijn er veel!

poeppillen

Waar word je op getest?

Wij noemen een darmflora pas gezond als je het volgende traject goed hebt doorlopen:

Telefonisch/mail:

Je krijgt eerst via de mail een vragenlijst om in te vullen. Daar worden wel wat ongemakkelijke vragen aan je gesteld maar dat moet nou eenmaal. Alle risico’s voor de ontvangers dienen uitgesloten te worden. Als jouw vragenlijst er goed uit ziet volgt er een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

Van de pot naar de post:

Eerst wordt je ontlasting getest. Je krijgt van ons een verzendenvelop met daarin twee buisjes om te vullen. Werk schoon als je het buisje vult en doe hem diezelfde dag (maandag, dinsdag of woensdag) op de post. Binnen een week hoor je de uitslag. Wanneer er iets gevonden wordt stopt direct het onderzoek.

Op de fiets naar de prikpost:

Als laatste wordt je bloed getest.

Wij doen de aanvraag en je krijgt een formulier per mail toegestuurd. Van bloedwaarden.nl krijg je een medische verzendenvelop toegestuurd. Je maakt vervolgens een afspraak bij een prikpost bij jou in de buurt (maandag, dinsdag, woensdag of donderdag). Je krijgt de buisjes mee en die doe je direct in de verzendenvelop, samen met de formulieren, op de post.

Hier wordt altijd onze volledige lijst getest.

Voor beide testen hebben wij een samenwerking met twee laboratoria. Die weten overigens niet wie ze testen. Je blijft namelijk anoniem in het hele proces.

Zijn er nog voordelen voor jou als je niet door de keuring komt?

Die zijn er zeker. Onze voorkeur gaat uit naar topsporters als donor. Daarmee weten we dat jij er alles aan doet om fit te zijn voor die ene topprestatie. Mocht tijdens de testen blijken dat jij bijvoorbeeld een parasiet hebt dan kan je er wat aan doen. Daarmee wordt weer een aantal percentage winst behaald. Een bekend voorbeeld hiervan is Tom Dumoulin. Zijn problemen tijdens zijn ritten bleken door het aanpakken van zijn parasieten opgelost.

Zijn er nog voordelen als je wel goedgekeurd bent?

Ook die zijn er. Als jij bent goedgekeurd wordt er een voorraad van jouw donaties aangelegd in onze laboratoriumvriezer. Moet jij een wedstrijd in het buitenland spelen en kom je terug met darmflora problemen? Of krijg je in de week voor die belangrijke wedstrijd problemen met je buik? Dan ligt jouw gezonde darmflora op je te wachten in onze vriezer! Net als de ontvangers blijf je dan nuchter tot 12.00 uur. Neem je je eigen fecescapsules in en blijf je nog twee uur nuchter. Jouw darmflora zal direct aan het herstel beginnen.

 

 

Lees hier de ervaringen van enkele ontvangers. Hoe mooi zou het zijn als dit dankzij jou is?!

Ben
DF7

Geweldige ervaring – Marco was extreem behulpzaam, de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt in een online winkel. En het allerbelangrijkste: de FMT heeft mij zeker geholpen met mijn gezondheidsproblemen.

Jasper
DF3

15 jaar geleden, toen ik een lange tijd in het buitenland verbleef, heb ik zonder erbij na te denken meerdere antibioticakuren achter elkaar gekregen. In sommige landen worden deze nogal snel voorgeschreven. Kort na mijn terugkeer naar Nederland begon ik langzaam symptomen te ontwikkelen, zoals het niet meer kunnen verdragen van melk, gluten, gist en… Lees verder »

Chris
DF5

Marco was erg behulpzaam en vriendelijk gedurende het hele proces. Ik kwam helemaal van Canada over naar Nederland en was een beetje gehaast om het te doen. Marco bracht het zelf de volgende dag en bleef bij mij terwijl ik de capsules innam. Hij gaf ook advies hoe mijn levensstijl aan te passen om de… Lees verder »