Review van Andrea

Terug naar alle reviews

DF3
Het vloeibare goud!
Al ruim vijf jaar heb ik een vorm van PDS die gerelateerd is aan histamine/ mestcel klachten. Chronische darmklachten en haast niets kunnen eten zonder er last van te krijgen. Eindeloos het een na het andere dieet, supplementen en medicatie, niets zorgde voor blijvende verbetering en steeds minder kwaliteit van leven. Vroeger veel antibiotica moeten gebruiken, wat mijn populatie darmbacteriën hoogstwaarschijnlijk ernstig ontwricht heeft.
Ik kwam uiteindelijk op de site van Marco terecht. Ik heb nu drie transplantaties gehad en ik had niet durven hopen dat het me dit resultaat zou geven!
Ik heb de eerste dagen best wat bijwerkingen gehad, buikpijn, moe, hoofdpijn en rillerig. Het lichaam gaat in verzet, en dit was een goed teken. Op het moment nauwelijks tot geen buikpijn meer, ik ben weer aan het aankomen, heb meer energie en durf steeds meer te eten zonder dat ik daar last van krijg! Nu bezig om mijn lichaam weer sterker en fitter te maken, waardoor ik mentaal ook weer sterker kan worden.
Marco is een vriendelijke en behulpzame man, ik ben hem ontzettend dankbaar voor hetgeen hij doet, zijn inzet in dit gecompliceerde proces van het vinden en behouden van donoren om mensen te kunnen helpen aan een betere gezondheid. Hij blinkt uit in waar het reguliere circuit al jaren onderzoek naar doet en wat nog lang niet beschikbaar is voor mensen zoals ik.
Endlessly grateful!