Review van Loessie

Terug naar alle reviews

Darmflora 3

Natuurlijk was ik alert, wat betreft online oplichting en misleidende reclame. Maar de nood was zo hoog (ik heb veel darm gerelateerde klachten), dat ik toch de gok waagde en een dosering bestelde, mede omdat Marco al snel de twijfel wegnam door zijn eerlijke en open contact met mij. Vervolgens was ik bang voor een slechte of te late levering door de besteldienst waardoor alles zou ontdooien. Het gaat tenslotte om een behoorlijk bedrag. Maar ook die twijfel was al snel met bereidwilligheid en extra beloftes van Marco voorbij, evenals andere kleine hobbeltjes mijnerzijds. Desondanks ben ik het zelf gaan halen en alles klopte, adres, een toegestuurde gevelfoto, enz. enz.

Dan nu de inname en uitwerking:
De dag na inname, die perfect verliep, was de ontlasting voor het eerst sinds tijden zoals die moest zijn, de kleur duidelijk lichter, en mijn buik was veel minder opgezet. Ik voelde me niet moe. Wel sliep ik de eerste nachten beter dan voorheen.
Toch heb ik toen geen blijvende verbetering in mijn toestand bemerkt.
Daarom heb ik een tweede dosis besteld en ingenomen. De volgende dag was ik heel moe en lusteloos. Dat hoorde bij het beeld, dus ik hoopte dat het nu echt aansloeg en liefst wat meer effect had. Maar ook hierna heb ik tot nu toe niet veel effect bemerkt.
Ik heb vooralsnog geen spijt en hoop dat het op den duur nog zijn dienst bewijst, want het lijkt me onmogelijk dat er na mijn klachten, ontstaan gedurende mijn volwassen jaren (ik ben 70), een verbetering zou kunnen optreden binnen 6 weken. De tijd zal het uitwijzen.
Beste Marco, bedankt voor je hulp, je doet goed werk. Heel veel succes in de toekomst.