Reviews van gebruikers

Here you can read the experiences and stories of people who have ordered and taken our poo pills.

Ron
DF2

Uit testen bleek dat ik geen Akkermansia bacteriën had. Door de klysma’s merkte ik binnen 2 weken effect. Diarree verdween en mijn buik werd rustiger. Uit nieuwe testen bleek dat ik nu wel de Akkermansia bacterie heb! Ik zit nu ook veel beter in mijn vel en voel me niet meer depressief. Marco heeft oprecht het… Lees verder »

Thiago
DF1/DF2

Ik kreeg de diagnose Colitis ulcerosa toen ik 12 was, ik wist niet wat ons te wachten stond, ik had zoveel buikpijn dat ik bijna van flauw viel. Ik kreeg de medicatie pentasa dat was top voor 1 jaar, daarna kon ik niet naar school want ik moest wel 16 x naar toilet. Mijn tante… Lees verder »

Christian (Germany)
DF2

Ik ben Christian, een 26-jarige man met darmproblemen zoals diarree, een opgeblazen gevoel en darmontstekingen sinds 10 jaar. Sinds ongeveer 4-5 jaar heb ik brainfrog en cfs. Ik gebruikte fmts van gezonde-darmflora.nl DF2 (Enterotype Bacteroides) omdat er geen medicijn is dat me eerder heeft geholpen. Nadat ik een paar dagen later de fmt had gedaan, voelde ik… Lees verder »

Sarah (USA)
DF2

Mijn ervaring met Gezonde Darmflora was uitstekend. Het bedrijf biedt een hoge kwaliteit klantenservice, al mijn vragen werden snel beantwoord en als een eerste keer FMT gebruiker voelde ik me zeer goed verzorgd tijdens het hele proces. Ik ervoer onmiddellijk positieve effecten na de eerste FMT dosis – geweldig humeur, betere hersenfunctie, spijsvertering sterk verbeterd… Lees verder »

Diana Pisarenko (USA)
DF2

Ik heb merkbare voordelen gehad sinds dag twee. Mijn eetlust is toegenomen (in het verleden worstelde ik met een opgeblazen gevoel en voelde me vol na een paar happen van een maaltijd) en ik was in staat om een paar voedingsmiddelen toe te voegen die ik eerder niet kon eten, mijn stemmingswisselingen zijn een stuk… Lees verder »

Bas
Darmflora 1

In 2021 heb ik twee keer een transplantatie gedaan met de capsules, vanwege hevige darmklachten, die na een antibioticakuur van 30 dagen in 2010 waren ontstaan. Het bestel- en leverproces ging allebei erg soepel. De capsules kwamen op afgesproken tijdstip binnen en waren zeer hygiënisch verpakt in droogijs. Vanwege zeer strenge eisen van donor, had… Lees verder »

Ric
Darmflora 1

Mijn naam is Ric en ik ben zelfstandig ondernemer. Begin jaren ’90 heb ik buiktyfus gehad. Daarna zijn mijn darmen altijd gevoelig geweest. De laatste 4 jaar is dit echter veel verslechterd waardoor ik sociaal gezien, alles met eten steeds meer uit de weg begon te gaan. Altijd veel kramp, lucht en altijd zachte ontlasting,… Lees verder »

Lisa

Ik ben een vrouw van 41 en heb geruime tijd klachten gehad van verschillende aard. Jarenlang had ik buikpijn, altijd gesitueerd op 1 plek, links ter hoogte van mijn navel (de plek waar je dikke darm een kronkel maakt). Het begon met buikpijn op die specifieke plek als ik te veel olijfolie had gebruikt bij… Lees verder »

Elly de Jong

In 2015 las ik in het Haarlems Dagblad een verhaal van Marco Kleijn over zijn poeptransplantatie. Ik was direct geïnteresseerd omdat ik al bijna 40 jaar last had van buikpijn met een opgezwollen buik, en van alles had geprobeerd om daar vanaf te komen. Ik was ook altijd moe, vooral als ik opstond. Reageren was… Lees verder »

Martin

Van jongs af aan kampte ik al met PDS (prikkelbaar darm syndroom). Ik kon veel voedingstoffen slecht verdragen waaronder, kruiden, specerijen, zuivelproducten en vlees en koolhydraat rijke voeding zoals aardappelen en pasta’s. Via een tip van een vriendin kwam ik in aanraking met de transplantatie techniek van Marco, na een afspraak kon ik binnen enkele weken… Lees verder »

Els van Leeuwen
Donor 'vegetarisch'

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik de poeppillen geleverd door Marco Kleijn heb geslikt. Wat me overigens erg meeviel, het klinkt vies maar dat is het niet… Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, mijn darmflora is er zoveel beter aan toe! Voor de pillen had ik te vaak last… Lees verder »

Priscilla
Darmflora 1

Ik geloof in het effect van zgn poeptransplantatie, hoewel ik zelf geen heel overtuigend effect heb bemerkt. Ik vond het de moeite waard om een keer te proberen. Helaas heb ik geen geld meer om het nog een keer te bestellen of een andere donor te proberen. Ik vind het wel heel fijn dat de… Lees verder »

Guido
Darmflora 1

Na jaren van darmproblemen (PDS en parasieten) en veel dingen te hebben geprobeerd (huisarts, internist, dietist etc.) kwam ik op de website van Gezonde Darmflora terecht. Mede dankzij antibioticakuren om de parasieten (tevergeefs) uit te roeien was mijn darmbioom flink uit balans. Sinds de inname van de poepcapsules, nu 4 weken geleden, merk ik op… Lees verder »

Annelies Goedbloed
Darmflora 1

HOOPVOL. Op woensdag 10 maart 2021 krijg ik samen met mijn zoon FMT tussen 11 en 12 uur. Die dag kan ik ‘weggooien’. De moeheid overheerst. Ik kom nergens aan toe. Ik besluit om al mijn afspraken van mijn agenda te schrappen en met een kop thee en een dekentje, Netflix aan te zetten. Aan… Lees verder »

Hülya
Donor 'vegetarisch'

Ik ken Marco van vroeger, van de tijd dat ik nog gezond en zorgeloos door het leven ging!! Avonden lang stappen, eten en drinken waar ik maar zin in had! Na jaren kruisde onze paden elkaar weer en we raakte aan de praat. Ik vertelde hem over mijn gezondheidsproblemen, voornamelijk vermoeidheid, buikpijn van ’s ochtends… Lees verder »

Wim Backhaus
Darmflora 1

Helaas geen enkele verbetering van mijn klachten. ☹️

N huydts
Darmflora 1

Helaas geen enkel effect gehad van de pillen. Nu 3 weken geleden ingenomen.