Review van Natalie (UK)

Terug naar alle reviews

DF3

Allereerst zou ik willen zeggen dat ik het gebruik van deze dienst ten zeerste aanbeveel, en wil uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat Marco deze aanbiedt, aangezien ik al een tijdje op zoek ben naar de mogelijkheid om de fmt thuis af te ronden.

De reden dat ik dit doe is dat ik voorheen een zeer slechte hoeveelheid bacteriën in mijn darmen vertoonde. Ik heb me afgevraagd of dit verband houdt met mijn chronische vermoeidheid en angst. Ik weet ook dat de slechte overvloed aan bacteriën geen goed teken was voor mijn gezondheid op de lange termijn, terwijl uit onderzoek blijkt dat probiotica en het eten van de benodigde voedingsmiddelen heel weinig zouden helpen, nadat ik als tiener jarenlang antibiotica had gebruikt (tegen acne).

De instructies waren duidelijk en het proces was heel eenvoudig. Ik had wel een paar berichten van de koerier die snel moesten worden beantwoord om vertragingen te voorkomen. Ook nog een waarschuwing: de douanekosten bedroegen £ 133 voor iedereen uit Groot-Brittannië! Het ijs bleef tot ver in het weekend bevroren en het was warm (voor Groot-Brittannië). Ik nam de bevroren capsules op donderdag om 12.00 uur in, na het vasten van de avond ervoor. Helaas was het een stressvolle dag, wat niet ideaal was voor mijn nieuwe bewoners, maar ik denk wel dat ik verbeteringen heb gezien. Mijn HRV verbeterde van een gemiddelde van midden 60 gedurende enkele maanden, naar een gemiddelde van boven de 70 de week daarop en daarna. Ik had ook meer energie in de eerste paar dagen, die ik verbrandde door doe-het-zelf-taken uit te voeren. Ik wou dat ik nu meer had ontspannen, want dat zou een gezonder welkom zijn geweest.

Mijn plan is nu om te sparen en het proces het komende jaar te herhalen, om te proberen mijn darmbiota verder te vergroten. Mijn zus wil de volgende keer ook graag mee, omdat ze soortgelijke problemen heeft gehad.

Als het iemand kan helpen, voeg ik dit toe, TMS/lichaamswerk om mijn gevoel van veiligheid te ontwikkelen en mijn lichaam op natuurlijke wijze te laten genezen. Hopelijk zal de combinatie in de loop van de tijd zijn vruchten afwerpen in termen van vermoeidheid en angst.